еМагазин

Tag : Еуролинк

БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

За сигурна иднина – ново стратешко партнерство на СОС Детско село и Еуролинк осигурување

Редакција
Еуролоинк осигурување е новиот стратешки партнер на СОС Детско село. Лидерот на пазарот на неживотно осигурување и членка на групацијата ГРАВЕ ја препозна благородната мисија...
Бизнис ТОП СТОРИИ

МВР склучи договор со Еуролинк вреден 1,1 милион евра

Редакција
Министерство за внатрешни работи склучи договор за услуги за осигурување на воздухоплови за 2022 година со акционерското друштво за осигурување Еуролинк Скопје. Вредноста на договорот...
Бизнис

Еуролинк oсигурување отвора прва онлајн филијала за осигурување

Редакција
Еуролинк oсигурување ја отвора својата прва онлајн филијала, каде што граѓаните може да пристапат до сите услуги и совети од искусните консултанти за осигурување преку...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Се повлекува ли полека Трифун Костовски од неговата финансиска империја?

Редакција
Влегува ли Трифун Костовски, еден од најистакнатите македонски бизнисмени и поранешен градоначалник на град Скопје во помирни води е прашање што заслужува внимание по неколку...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Трифун Костовски го продава „Еуролинк осигурување“

Редакција
Советот на експерти на Агенцијата за супервизија на осигурување на последната седница оддржана на 27 февруари, постапувајќи по барањето на Grazer Wechselseitige Versicherung Aktiengesellschaft AG...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Доделени Еуролинк стипендии за 30 студенти од Правен факултет „Јустинијан Први“, во вкупна вредност од 1.700.000,00 денари

Редакција
Во насока на реализирање на годишните активности, вчера во просториите на Еуролинк Осигурување беа потпишани договорите за 30 стипендии на најдобрите студенти од Правниот факултет...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Успешно заврши Летната балетска школа на ,,Еуролинк осигурување’’

Редакција
Вчера во големата балетска сала при ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“, се одржа завршниот час од Летната Балетска школа организирана од Еуролинк Осигурување. Балетската школа...
БАШ НИ Е ЌЕФ

„Еуролинк осигурување“ како дел од алумни-заедницата на Правниот факултет „Јустинијан први“ во Скопје

Редакција
Во вторникот во просториите на правниот факултет„Јустинијан Први“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје првпат се одржа донаторска забава на алумни-заедницата и заедницата...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Еуролинк“ го доби тендерот за осигурување на владиниот авион „Лирџет“, екипажот и патниците вреден 24.000 евра

Редакција
Службата за општи и заеднички работи на Владата по распишаниот тендер за осигурување на екипажот, патниците и авионот „Лирџет 60“ склучи договор со акционерското друштво...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Еуролинк осигурување додели 30 стипендии за студентите од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во вкупна вредност од 1.600.000 денари

Редакција
Вчера вечерта се одржа петтото јубилејно доделување на стипендиите од страна на Еуролинк. Беа доделени 30 стипендии за најдобрите студенти од Правниот факултет „Јустинијан Први“...