еМагазин

Tag : фонтани

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Флуид проект“ го доби тендерот на општина Аеродром за одржување фонтани вреден 97.000 евра

Никола Осило
Општина Аеродром по распишаниот тендер за одржување на фонтани на територијата на општината склучи договор со „Флуид проект“ ДОО производство, промет и увоз-извоз Скопје. Вредноста...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Хидротек“ го доби тендерот на „Водовод и канализација“ за одржување фонтани вреден 575.000 евра

Никола Осило
ЈП Водовод и канализација – Скопје по распишаниот тендер за одржување на фонтани склучи договор со друштвото за трговија и услуги „Хидротек“ ДООЕЛ Скопје. Вредноста...
Бизнис ТОП СТОРИИ

СОЗР на Владата ќе потроши 500.000 денари на одржување фонтани и базени

Никола Осило
Службата за општи и заеднички работи на Владата распиша тендер за одржување на фонтани и базени. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 500.000 денари....
Бизнис ТОП СТОРИИ

Град Скопје ќе потроши 6.000.000 денари на одржување на фонтани: „Комтек“ го доби тендерот

Никола Осило
Град Скопје по распишаниот тендер за одржување на фонтани склучи договор со друштвото за маркетинг „Комтек“ ДОО увоз-извоз Скопје. Вредноста на склучениот договор со вклучен...