еМагазин

Tag : Генералка викенд

ЧИСТА ОКОЛИНА

(Видео) Засадени 40.000 дрвја како резултат на големата акција за пошумување на шумските насади „Сончева гора“

Редакција
Во изминатите два месеци, се реализираше акцијата за пошумување на шумските насади наречена „Сончева гора“ во чии рамки Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство заедно...
ЧИСТА ОКОЛИНА

Над 186 тони отпад собрани во Генералка викенд 2022, организирана од Пивара Скопје, „Мен енд маунтен“ и Пaкомак

Редакција
Рекордни 186 тони отпад собраа учесниците во досега најголемата акција за чистење во земјата – „Генералка викенд 2022“, организирана од „Мен енд Маунтен“ заедно со...
ЧИСТА ОКОЛИНА

Пивара Скопје, Пaкомак и „Мен енд Маунтен“ со досега најголема акција за чистење и пошумување во нашата земја – Генералка викенд 2022

Редакција
Пивара Скопје, Пакомак и Мен енд Маунтен (организатори на Генералка Викенд) ја најавија досега најголемата еколошка акција – Генералка викенд 2022, што ќе се спроведува...