еМагазин

Tag : Градски паркинг

Бизнис

 „Градски паркинг“ Скопје во првите шест месеци со зголемена добивка

Редакција
Во првите шест месеци од 2019 година, јавното претпријатие „Градски паркинг“ Скопје има остварено приходи во износ од 113.840.141 денари, што е зголемување за повеќе
Бизнис ТОП СТОРИИ

Бугарската „Соларпро холдинг“ го доби тендерот на Градски паркинг – Скопје за набавка на струја вреден 61.000 евра

Никола Осило
ЈП Градски Паркинг – Скопје по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со „Соларпро холдинг“ АД Софија Р.Бугарија – подружница во Македонија. Вредноста
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Каргомакс“ го доби тендерот на ЈП Градски паркинг за набавка на пајак-возила и камион „тежок“ 345.000 евра

Никола Осило
ЈП Градски Паркинг – Скопје по распишаниот тендер за набавка на товарни возила (2 специјални возила пајак и кипер камион) склучи договор со друштвото за
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Динамикс“ го доби тендерот на Градски паркинг – Скопје за набавка на скутери вреден 57.000 евра

Никола Осило
ЈП Градски паркинг – Скопје по распишаниот тендер за набавка на мопеди-скутери склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Динамикс“ ДОО експорт-импорт Скопје.
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЈП Градски паркинг на привремени вработувања ќе потроши 1,2 милиони денари

Никола Осило
ЈП Градски паркинг – Скопје распиша тендер за набавка на услуги – привремени вработувања. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 1.200.000 денари, а главен критериум