еМагазин

Tag : имот

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил Ѓонул Бајрактар, наследникот на Мизрахи

Редакција
Ѓонул Бајрактар, заменикот на министерот за труд и социјалната политика, кој е на оваа функција пред формирањето на техничката Влада, со заклучок на Владата ги...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил заменик министерот Цветан Трипуновски

Редакција
еМагазин прв го објавува анкетниот лист на заменик министерот за земјоделие, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски, кој го доставил до Антикорупциска комисија. Каков имот пријавил...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавила Санела Шкријељ, заменик министерката за труд и социјална политика

Редакција
еМагазин прв го објавува анкетниот лист на Санела Шкријељ, заменик министерка во Министерството за труд и социјална политика, кој го доставила до Антикорупциска комисија. Каков...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Пријавила само два кредити и кредитна картичка: Каков имот има заменик министерката Славјанка Петровска

Редакција
еМагазин прв го објавува анкетниот лист на заменик министерката во Министерството за внатрешни работи, Славјанка Петровска, кој го доставила до Антикорупциската комисија. Каков имот пријавила...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавила Гордана Димитриеска Кочоска, дополнителниот заменик министер за финансии

Редакција
еМагазин прв го објавува анкетниот лист на Гордана Димитриеска Кочоска, дополнителниот заменик министер за финансии, кој таа го доставила до Антикорупциска комисија. Каков имот пријавила...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавила новата министерка Рашела Мизрахи

Редакција
еМагазин прв го објавува анкетниот лист, кој Рашела Мизрахи, техничката министерка за труд и социјална политика го доставила до Антикорупциска комисија. Каков имот пријавила? Според...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил новиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев

Редакција
еМагазин прв го објавува анкетниот лист на новиот технички министер за внатрешни работи, Наќе Чулев. Каков имот пријавил Според анкетениот лист кој го доставил до...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Колку е богат техничкиот премиер, а колку министерот Оливер Спасовски

Редакција
еМагазин прв го објавува анкетниот лист кој Оливер Спасовски, техничкиот премиер и поранешен министер за внатрешни работи го доставил до Антикорупциска комисија откако е претседател...
Бизнис

На јавно наддавање ќе се продава недвижен имот на ОХИС

Редакција
На јавно наддавање закажано за 20 февруари, годинава ќе се продава недвижен имот во сопственост на АД за органско хемиска индустрија Наум Наумовски Борче Скопје во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Драстичен пораст: НЛБ Банка запленила имот вреден над три милиони евра

Редакција
НЛБ Банка во текот на минатата година презела средства врз основ на неплатени побарувања во вредност од 193,1 милиони денари или околу 3,1 милиони евра,...