еМагазин

Tag : караман

МАКЕДОНСКО ТОП СТОРИИ

Македонското овчарско куче „караман“ на чекор пред признавање како раса, од страна на светската кинолошка федерација

Редакција
Претседателот на Кинолошкиот клуб за македонско овчарско куче – Караман, Илија Ико Каров најави дека на повидок е признавањето на „караманот“ од страна на светската...