еМагазин

Tag : Казандол

ЧИСТА ОКОЛИНА

Рудникот „Казандол“ во моментов не претставува опасност за животната средина и локалното население, велат од Инспекторат за животна средина

Редакција
Државниот инспекторат за животна средина (ДИЖС), на 4 мај извршил надзор на локацијата на рудникот „Казандол”, по претставка на граѓански организации од Валандово кои побараа...