еМагазин

Tag : Кемер

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) еМагазин во Кемер, Турција: Топ хотели за сечиј вкус и џеб

Силвана Жежова
еМагазин во Кемер, во соработка со Фибула травел Чартерот од Скопје за Анталија, на 10 мај беше полн. Хотелите во нашата прва дестинација за посета...