еМагазин

Tag : кино

Локално

(Галерија) Градски парк преполн, граѓаните уживаа во кино на отворено

Редакција
Уште една успешна скопска приказна во Градскиот парк. Топ атмосфера, многу публика и одлично дружење на филмската проекција „Господ постои, името ѝ е Петрунија” што
Забава

„Господ постои, името и е Петрунија“ и „Џган“ може да се гледаат во Градски парк во киното на отворено

Редакција
„Господ постои, името и е Петрунија“ и „Џган“ се двата македонски филма што граѓаните ќе можат бесплатно да ги погледнат во киното на отворено, во
ЖИВОТ

Горчливоста на „Медена земја“ присутна и во секојдневието: Дивите ги бркааат питомите

Редакција
„еМагазин“ имаше можност да присуствува на затворена проекција на „Медена земја“ во кино „Милениум“, филм кој по светскиот успех за прв пат се промовираше кај