еМагазин

Tag : контакт бизнис

Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата „Контакт бизнис“ го доби тендерот на Катастарот за привремени вработувања „тежок“ 130.000 евра

Редакција
Агенција за катастар на недвижности по распишаниот тендер за набавка на услуги од агенции за привремени вработувања склучи договор со Агенцијата за привремени вработувања „Контакт...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕЛЕМ за времени вработувања ќе ја ангажира Контакт бизнис

Редакција
За времени вработувања, Електрани на Македонија АД Скопје ќе ја ангажира Агенција за привремени вработувања Контакт бизнис од Скопје. Според информациите на Електронскиот систем за...