еМагазин

Tag : крени глас

Локално ТОП СТОРИИ

„Макпетрол“: Со позитивна енергија во Градски Парк да застанеме на патот на врсничкото насилство

Редакција
Отворен настан во Градски Парк за децата, младите, родителите и за сите што сакаат да се спротивстават на врсничкото насилство в сабота (18. мај) ќе...
Локално ТОП СТОРИИ

Општина Дојран се вклучува во општествено одговорната кампања на „Макпетрол“

Редакција
Учениците од Општина Дојран ќе имаат можност да се стекнат со знаења за врсничко насилство преку работилници овозможени од „Макпетрол“, информираат од таму. Како и...
БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

„Макпетрол“ ќе овозможи работилници против врсничко насилство и во Општина Виница

Редакција
Општествено одговорната кампања на „Макпетрол“ ги проширува своите активности и во Општина Виница, информираат од таму. Во рамки на „Крени глас против врсничко насилство“, учениците...
БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Општина Петровец се вклучува во „Крени глас против врсничко насилство” на „Макпетрол”

Редакција
Општествено одговорната кампања на „Макпетрол“ ги проширува активностите и во Општина Петровец, информираат од таму. Градоначалникот Борче Митевски и членката на Управниот одбор и директорка...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Работилници за врсничко насилство за учениците во Гевгелија во рамки на кампањата на „Макпетрол“

Редакција
Општествено одговорната кампања на „Макпетрол“, „Крени глас против врсничкото насилство“, ќе ги прошири едукативните активности и во Гевгелија, информираат од таму. Учениците од основните училишта...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Прва работилница во Општина Центар од кампањата на „Макпетрол“ против врсничкото насилство

Редакција
Во скопското основно училиште „Димитар Миладинов“ денес се одржа првата од осумте работилници што се резултат на соработката меѓу „Макпетрол“ и Општина Центар во кампањата...