еМагазин

Tag : локум

МАКЕДОНСКО

Дојди на кафе и локум!

Редакција
Веројатно еден од најпознатите традиционални деликатеси во Македонија е локумот. Идеален додаток со кафе, но и совршен десерт за оние кои постат, домашниот локум е...