еМагазин

Tag : Македонски железници

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Одрон од земја и камења причина за излетување на возот од шините кај Падалишта

Редакција
Од првичниот увид на внатрешната контрола на Македонски Железници по незгодата која утринскиот воз на релација Кичево- Скопје ја имаше кај селото Падалиште има оштетен...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Македонски железници“ вработува 33 лица, плата до 23.746 денари

Редакција
Јавното претпријатие за железничка инфраструктура „Македонски железници“ Скопје распиша оглас за вработување на неопределено време на 33 лица. Се бараат кандидати за следните работни места:...