еМагазин

Tag : макошпед

Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкава плата имал лани директорот на Макошпед

Редакција
На неизвршните членови на Одборот на директори на Макошпед АД Скопје лани им е исплатен надомест за учество во органите на управување од 200.010 денари...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Никола Лазаров поднесе оставка од Одборот на директори на Макошпед

Редакција
Од Макошпед АД Скопје преку Македонската берза информираат дека неизвршниот член на Одборот на директори, Никола Лазаров поднел оставка од функцијата. -Функцијата неизвршен член на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Стефан Станкоски избран за генерален директор на Макошпед

Редакција
На седница на Одборот на директори на Макошпед АД Скопје за извршен член на Одборот – генерален директор е избран Стефан Станкоски, информираат од таму...
Бизнис

Макошпед со добивка во третото тримесечије

Редакција
Макошпед АД Скопје за периодот јануари – септември 2023 година оствари добивка од 10.006 илјади денари искажана во неревидираниот Биланс на успех и добивка во...
Бизнис

Стефан Станкоски избран за в.д. извршен член на Одборот на директори на Макошпед

Редакција
Макошпед АД Скопје преку Македонската берза информира дека за в.д. извршен член на Одборот на директори е избран Стефан Станкоски. Функицијата в.д. изршен член ќе...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Генералниот директор на Макошпед, Марија Каранфиловиќ поднесе оставка

Редакција
Трговско друштво за меѓународна шпедиција, складишта, надворешно тргвоско работење, производство и промет Макошпед АД Скопје преку Македонската берза информира дека Марија Каранфиловиќ поднела оставка од...
Бизнис

Гоце Димитроски назначен за претседател на Одборот на директори на Макошпед

Редакција
Макошпед АД Скопје преку Македонската берза извести дека со одлука на Одборот на директори за претседател на Одборот на директори е назначен Гоце Димитроски. ПОВРЗАНИ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Генералниот директор на Макошпед лани имал плата од 1,2 милион денари бруто

Редакција
Во годишниот извештај за работењето лани, објавен на Македонската берза, од Макошпед АД Скопје меѓудругото информираат дека на неизвршните членови на Одборот на директори во...
Бизнис

Лидија Трајковиќ поднесе оставка од Одборот на директори на Макошпед

Редакција
Од Макошпед АД Скопје преку Македонската берза известуваат дека неизвршниот член на Одборот на директори, Лидија Трајковиќ поднесе оставка од функцијата. -Функцијата неизвршен член и...