еМагазин

Tag : Максим Ацевски

Македонија ТОП СТОРИИ

Надоместоците во СЈО под лупа на државните ревизори

Редакција
Надоместоците кои ги земале јавните обвинители вработени во Специјалното јавно обвинителство (СЈО) и сите нивни соработници ќе бидат предмет на ревизија од страна на Државниот...
Македонија

Кој е Максим Ацевски, новиот главен државен ревизор

Редакција
Собранието на денешната седница го избра Максим Ацевски за главен државен ревизор, на предлог на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата. Одлуката за...
Македонија

Максим Ацевски предложен за главен државен ревизор

Редакција
Собраниската комисија за прашања на изборите и именувањата денеска го предложи Максим Ацевски за главен државен ревизор. Едногласно е донесена одлуката од Комисијата, а нејзиниот...