еМагазин

Tag : Марковски компани

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Koja e Марковски компани, која добива милионски тендери на ЕСМ

Редакција
Друштвото за трговија, производство и услуги Марковски компани Борче ДООЕЛ увоз-извоз Битола, периодов повторно доби неколку милионски тендери на Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Мега тендер: ЕСМ склучи договор со Марковски компани, вреден 46 милиони евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија, Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за ископ на јаглен и меѓуслојна јаловина...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со Марковски компани вреден 3,8 милиони евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за специјализирани браварско – заварувачки работи за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со Марковски компани вреден 1,1 милион евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за набавка на системи за заштита од...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со Марковски компани вреден 9,2 милиони евра

Редакција
Акционерско друштво за производство на електрична енергија, Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за ангажирање на помошна механизација за потребите...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со Марковски компани вреден 767,4 илјади евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за услуга од работна рака за тековни...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Марковски компани лани од ЕСМ добила тендери во вредност од 25 милиони евра

Редакција
Друштвото за трговија, производство и услуги Марковски компани Борче ДООЕЛ увоз-извоз Битола, кое е во фокусот на јавноста поради тендерот вреден речиси 25 милиони евра,...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Која е Марковски компани, која доби тендер на ЕСМ вреден речиси 25 милиони евра

Редакција
Друштвото за трговија, производство и услуги Марковски компани Борче ДООЕЛ увоз-извоз Битола.го доби најголемиот тендер на Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со Марковски компани вреден 24,9 милиони евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија, Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за ископ на јаловина со градежна оператива...
Македонија ТОП СТОРИИ

(Видео) РЕК Битола за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од лани, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Редакција
Минатата зима имавме прогласено кризна состојба во енергетиката која поради незнаењето, криминалот, како и енормната партизираност на енергетските компании, не чинеше неверојатни 171 милиони евра,...