еМагазин

Tag : Министерство за одбрана

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерство за одбрана склучи договор со “Далма фоод и кетеринг сервис“, вреден 6 милиони евра

Редакција
Министерството за одбрана – сектор за логистика, склучи договор за обезбедување на организирана исхрана – обед/ручек за период од 12 месеци, со друштвото за производство,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана склучи договор со “Пуцко петрол“ вреден 1,4 милион евра

Редакција
Министерство за одбрана – сектор за логистика склучи договор за набавка на Екстра лесно масло за домаќинство (ЕЛ-1) со друштвото за производство, трговија и услуги,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана склучи договор со „Телелинк бизнис сервисис„ вреден 1,5 милион евра

Редакција
Министерството за одбрана – сектор за логистика склучи договор за набавка на телефонски систем на Министерството и Армијата со друштвото за професионални и консултантски услуги...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана склучи договор со “Арц ЛТД“, вреден 454,6 илјади евра

Редакција
Министерство за одбрана – сектор за логистика склучи договор за набавка на опрема за воен ЦИРТ и сајбер оперативен центар, со друштвото за производство, трговија...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана склучи договор со „ЕМ груп електрометал“ вреден 475,9 илјади евра

Редакција
Министерството за одбрана – сектор за логистика склучи договор за реконструкција на сидриштето “Билјанини извори“ во Охрид, со друштвото за промет и услуги “ЕМ груп...
Македонија

Владимир Анчев е новиот државен секретар во Министерството за одбрана

Редакција
Денеска, министерката за одбрана Славјанка Петровска го назначи Владимир Анчев за државен секретар во Министерството за одбрана (МО). -Анчев во својата кариера има работено на...
Македонија ТОП СТОРИИ

Македонија ѝ донира тенкови на Украина

Редакција
Министерството за одбрана и Армијата потврдија дека и се донирани тенкови на Украина, истакнувајќи оти се работи за тенкови од третата генерација, а со оглед...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана склучи договор со Енерџи деливери солушнс вреден 3 милиони евра

Редакција
Министерство за одбрана – сектор за логистика склучи договор за набавка на електрична енергија со друштвото за трговија и услуги Енерџи деливери солушнс АД Скопје....
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана склучи договор со “Интер тоурс“ вреден 1,4 милион евра

Редакција
Министерство за одбрана – сектор за логистика склучи договор за автобуски превоз на персоналот на Армијата до и од работно место со друштвото за превоз...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана склучи договор со Јунајтед Интернешнл Технолоџис, вреден 1,4 милион евра

Редакција
Министерство за одбрана – сектор за логистика склучи договор за набавка на резервни делови за борбени моторни возила со друштвото за трговија и услуги Јунајтед...