еМагазин

Tag : нето-долг

БЕСПАРИЦА ТОП СТОРИИ

Нето-надворешниот долг зголемен за 432 милиона евра

Редакција
Нето-надворешниот долг изнесува 4.349 милиони евра (или 33,7% од проценетиот БДП), информираат од Народна банка. Нето-надворешниот долг во четвртиот квартал од 2022 година е зголемен...