еМагазин

Tag : оилко

Бизнис

„Оилко“ откупи 2.200 сопствени акции

Никола Осило
„Оилко“ КДА Скопје се стекна со 2.200 сопствени акции и сега поседува 7.876 сопствени акции што претставува 3,14% од вкупниот број на акции на издавачот,
Бизнис

Во блок-трансакција продадени акции од „Оилко“ за 170.000 евра

Никола Осило
Во блок-трансакција ведна 10,5 милиони денари или околу 170.000 евра вчера на Македонската берза беа продадени 2.200 акции од „Оилко“ КДА Скопје. Акциите се продадоа
Бизнис

„Оилко“ ја зголеми добивката за 182%

Никола Осило
Во периодот јануари-јуни 2019 година „Оилко“ оствари вкупни приходи во висина од 196,9 милиони денари и кај истите има 10,6% зголемување споредбено со истиот период
Бизнис

„Оилко“ откупи 2.015 сопствени акции

Никола Осило
„Оилко“ КДА Скопје преку Македонската берза информира дека се стекна со 2.015 сопствени акции и сега поседува 5.676 сопствени акции што претставува 2,26% од вкупниот
Бизнис

Во блок-трансакција продадени акции од „Оилко“ за 157.000 евра

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 9,6 милиони денари или околу 157.000 евра денеска на Македонската берза се продадоа 2.015 акции од „Оилко“ КДА Скопје. Акциите се продадоа
Бизнис

Убава вест за акционерите: „Оилко“ започнува со исплата на дивиденда

Никола Осило
„Оилко“ КДА Скопје согласно одлуката за исплата на дивиденда по годишна сметка на друштвото за 2018 година на ден 09.07.2019 започнува со исплата на дивиденда
Бизнис

„Оилко“ откупи сопствени акции

Никола Осило
„Оилко“ КДА Скопје преку Македонската берза информира дека се стекна со 1.593 сопствени акции и сега поседува 3.661 сопствени акции што претставува 1,46% од вкупниот
Бизнис

Во блок-трансакција вредна 106.000 евра продадени акции од „Оилко“

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 6,5 милиони денари или околу 106.000 евра денеска на Македонската берза се продадоа 1.873 акции од „Оилко“ КДА Скопје. Акциите се продадоа
Бизнис ТОП СТОРИИ

Во блок-трансакција продадени акции од „Оилко“ за 312.000 евра

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 19,2 милиони денари или 312.000 евра денеска на Македонската берза се продадоа 4.000 акции од „Оилко“ КДА Скопје. Акциите се продадоа по
Бизнис

Во блок-трансакција продадени акции од „Оилко“ за 268.000 евра

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 16,5 милиони денари или околу 268.000 евра денеска на Македонската берза се продадоа 3.440 акции од „Оилко“ КДА Скопје. Акциите се продадоа