еМагазин

Tag : Општина Охрид

Локално

Општина Охрид повеќе нема да субвенционира концерти организирани од приватни продукции во шпицот на туристичката сезона

Редакција
Советот на Општина Охрид на вчерашната седница со 20 гласа го поддржа предлогот на в.д. градоначалникот Константин Георгиески од општинската каса да не се издвојуваат
Локално

Утре ќе се избира в.д. градоначалник на Охрид, по ненадејната смрт на Стојаноски

Редакција
Општина Охрид информира дека утре ја свикува 22. вонредна седница на Советот со почеток во 11 часот, во зградата на Општината. Единствена точка на дневниот