еМагазин

Tag : планинарка

ЖИВОТ

Извадок од книгата „Дневникот на една планинарка“ на починатата Велевска, преведен во босански медиум

Редакција
Босанската веб-страница astronaut.ba објави извадок од книгата на „Дневникот на една планинарка“ на Калина Велевска. Во извадокот е пренесен текст кој Калина го пишува за...