еМагазин

Tag : претплатници

Бизнис ТОП СТОРИИ

Кој има повеќе претплатници во мобилната телефонија, Телеком или А1?

Редакција
Според податоци на Агенцијата за електронски комуникации лани најмногу претплатници во мобилната телефонија имал А1, со удел од 48,11%, а втор е Македонски телеком, со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кој има повеќе претплатници, Македонски Телеком или А1 Македонија?

Редакција
Во вкупниот број на активни претплатници во четвртиот квартал од 2022 година, Македонски Телеком и А1 Македонија имаат по 47,83 проценти удел, Лајкамобајл 2,88, Роби...
Бизнис

Кој има повеќе претплатници во мобилната телефонија, Македонски телеком или А1 Македонија

Редакција
Според податоците на Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) во третото тримесечие од 2022 година најголем удел во вкупниот број активни претплатници има „Македонски телеком“ со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

А1 Македонија има повеќе претплатници во мобилната телефонија од Македонски Телеком

Редакција
Најновите податоци на Агенцијата за електронски комуникации за првиот квартал од годинава покажуваат дека најголем удел во вкупниот број претплатници има А1 Македонија со 48,14...
Бизнис

Во мобилната телефонија има 1.941.352 активни претплатници

Редакција
Бројот на активни претплатници во мобилна телефонија во четвртиот квартал лани изнесувал 1.941.352. Од нив резиденцијални припејд претплатници се 780.098, а постпејд 912.660, додека деловни...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Тесна битка за бројот на претплатници меѓу Македонски телеком и А1 Македонија: Кој има повеќе?

Редакција
Според податоци на Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) за четвртиот квартал лани, најголем удел во вкупниот број на претплатници во мобилната телефонија има Македонски телеком...
Бизнис

Бројот на претплатници во мобилната телефонија достигна 2.030.386

Редакција
Бројот на претплатници во мобилната телефонија во државава достигна 2.030.386 заклучно со третиот квартал лани, за 8,71 процент повеќе во однос на претходниот квартал, како...
Бизнис ТОП СТОРИИ

А1 Македонија има повеќе претплатници во мобилната телефонија од Македонски телеком

Редакција
Податоците на Агенцијата за електронски комуникации (АЕК), во второто тримесечие годинава покажуваат дека бројот на активни претплатници во мобилна телефонија изнесува 1.867.694, а реализирани се...
Бизнис ТОП СТОРИИ

А1 Македонија има повеќе претплатници во мобилната телефонија од Македонски телеком

Редакција
Податоците на Агенцијата за електронски комуникации покажуваат дека во вкупниот број активни претплатници во мобилната телефонија во четвртиот квартал во 2020 година, најголем удел има...
Бизнис

Пораст на бројот на претплатници на мобилна телефонија

Редакција
На 30.09.2020 година четирите оператори имаат вкупно 1.833.689 активни претплатници на мобилна телефонија, покажува новиот извештај на Агенцијата за електронски комуникации. Бројот на активни претплатници...