еМагазин

Tag : признание

Убава приказна

„Костал Македонија“ доби признание од Стопанска комора, за придонес во домашната економија

Редакција
„Костал Македонија“ ДООЕЛ – Охрид, која започна со работа во 2016 година во дел од поранешниот индустриски комплекс на „ЕМО“ – Охрид, е еден успешен...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Кои македонски компании добија признание “Македонски квалитет 2018“

Редакција
Во присуство на брojни гости, традиционално во рамки на манифестацијата Македонски квалитет, беа прогласени десетте добитници на престижното признание за 2018 година, кое го доделува...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Пивара Скопје доби награда за волонтеризам

Редакција
По повод Меѓународниот ден на волонтеризмот, Пивара Скопје доби признание за корпоративно волонтирање за 2018 година за успешниот едукативен проект – „За безбедни и здрави...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Авалон продукција со признание за голем придонес за работата во областа на туризмот

Редакција
По повод Светскиот ден на туризмот- 27-ми септември, Авалон продукција доби признание за фестивалот Ohrid calling како Најуспешна туристичка манифестација во 2018 година, информираат од...