еМагазин

Tag : проект

БАШ НИ Е ЌЕФ

Отворен кастинг: Се бараат потенцијалните Зоки Поки, Лидија, Боки, Гоки

Редакција
Култната детска книга „Зоки Поки“ на писателката Оливера Николова наскоро ќе добие своја екранизација. ТВ-серијата според безвременското книжевно дело, која ќе ја режира Александар Поповски
Да помогнеме

(Фото) Каква сиромаштија: Таткото слеп, куќата може да се сруши врз детето

Редакција
Новиот проект наречен Хуманитарен маратон „Неготино се буди“ е дел од серија настани кои што ќе се организираат во текот на овој месец. „Сите тие
БАШ НИ Е ЌЕФ

Договори за месечен надомест за практикантска работа за учениците од ЕВН паралелката

Редакција
Учениците во втора година кои се дел од специјалната ЕВН паралелка во СЕТУ „Михајло Пупин“ од Скопје добија договори за месечен надомест. Надоместокот ќе им