еМагазин

Tag : првенства

Спорт

Бошко Заборски од „Макпетрол“ е најтрофеен карате-тренер во Македонија

Редакција
Со вкупно освоени 84 медали на значајни европски и светски натпреварувања, Бошко Заборски од „Макпетрол“ е убедливо најуспешниот карате-тренер од осамостојувањето на Македонија до денес....