еМагазин

Tag : работно време

Бизнис

„А1 Македонија“ го воведува „А1 Флекси”- флексибилен модел на работа на вработените

Редакција
А1 Македонија поставува нови стандарди во креирањето на начинот на работење за своите вработени и со гордост објавува дека го воведува флексибилниот модел на работа
Локално

Жичарницата на Водно од понеделник ќе работи до 18 часот

Редакција
Жичарницата „Милениумски крст“ од 1 април ќе работи до 18 часот, согласно утврдениот возен ред. Работното време ќе биде од 10 до 18 часот, при
Свет

Зошто експертите бараат работното време да се ограничи на четири часови дневно

Редакција
Голем број истакнати експерти сметаат дека работното време треба да се ограничи на четири часови дневно. Тие оценуваат дека луѓето не се ниту ментално ниту
Локално

Жичницата на Водно од утре со зимско работно време

Редакција
Од утре, 1.ноември 2018 година, жичницата ќе има зимско работно време кое ќе важи до 1.март, информираат од ЈСП. „Жичницата ќе работи од 10 до