еМагазин

Tag : работодавач

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Макпетрол“ најпосакуван работодавач помеѓу нафтените компании за 2023 година

Редакција
Посетителите на специјализираниот интернет-портал за пребарување работни места Вработување.ком за 2023 година го прогласија „Макпетрол“ за најпосакуван работодавач помеѓу нафтените компании. Како резултат на стабилноста,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

Редакција
„Алкалоид“ АД Скопје по вторпат е прогласен за апсолутен победник за најатрактивен работодавач, односно најпосакувана македонска компанија за работа за 2023 година, врз основа на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Зошто Алкалоид е најпосакуван работодавач, какви бенефиции имаат вработените

Редакција
Компанијата Алкалоид АД Скопје е една од најпосакуваните работодавачи во Македонија, со 2.155 вработени во земјата и 688 вработени во подружниците и во претставништвата надвор...
Бизнис

„Макпетрол“ повторно избран за најпосакуван работодавач

Редакција
Kомпанијата „Макпетрол“ е најпосакуваниот работодавач меѓу нафтените компании во земјава, одлучија посетителите на специјализираниот интернет-портал за пребарување работни места Вработување.ком, информираат од таму. Признанието за...