еМагазин

Tag : роман

БАШ НИ Е ЌЕФ

„Крајот на осаменоста“ во издание на ТРИ

Редакција
Во рамките на едицијата „Магични приказни“ поддржана од Програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија, во издание на Издавачки центар ТРИ неодамна излезе од печат книгата...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Реобјавен познатиот роман „Небеска Тимјановна“ од Петре М. Андреевски

Редакција
Во издание на Издавачки центар ТРИ деновиве излезе од печат познатиот роман „Небеска Тимјановна“ на македонскиот поет и раскажувач Петре М. Андреевски. Овој роман се...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Винка Саздова ќе промовира нов роман „Вилино“

Редакција
Издавачкиот центар ТРИ вечерва ќе го промовира своето ново ексклузивно издание – петтиот роман од една од најчитаните и најпопуларни македонски авторки, Винка Саздова. Новиот...
БАШ НИ Е ЌЕФ

„Серотонин“, новиот роман на Мишел Уелбек во продажба во ТРИ

Редакција
Во издание на Издавачки центар ТРИ денес излезе од печат „Серотонин“ – новиот роман на водечкиот француски автор и воедно еден од најконтроверзните автори на...