еМагазин

Tag : Силекс

Бизнис

„Силекс“ оствари добивка од 37 милиони денари за три месеци

„Силекс“ АД Кратово во првите три месеци од годинава оствари добивка од 37 милиони денари, што е подобрување на резулатот во однос на истиот период...
Бизнис

„Силекс“ во загуба од 43,2 милиони денари

Никола Осило
„Силекс“ АД Кратово во текот на минатата година оствари загуба од 43,2 милиони денари, што е намалување во однос на претходната година кога компанијата имала...
Бизнис

„Силекс“ во загуба од 27 милиони денари

Никола Осило
„Силекс“ АД Кратово во текот на минатата година оствари загуба од 27 милиони денари, што е намалување во однос на претходната година кога компанијата имала...
Бизнис ТОП СТОРИИ

(Галерија) Кои се најуспешните хотели за езерски туризам во Македонија

Редакција
Министерството за економија традиционално ги додели наградите за најуспешните хотели во Македонија, поделени во неколку категории. Оваа се најуспешните хотели за езерски туризам:    Макпетрол...
Бизнис

„Силекс“ во загуба

Никола Осило
„Силекс“ АД Кратово во првите шест месеци од годинава оствари загуба од 528.000 денари, што е влошување на резултатот во однос на истиот период минатата...