еМагазин

Tag : сметководство

Бизнис

ССК: Сметководителите на удар од отсуство на комуникација во државните институции

Редакција
Подигнување на прагот на ослободување од царина за пратки од 45 евра на 90 евра, ставање во функција на Регистарот на вистински сопственици како законска...