еМагазин

Tag : Спид

Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата „Спид“ го доби тендерот на Владата за привремени вработувања вреден 150.000 евра

Никола Осило
Влада на РМ – Генерален секретаријат по распишаниот тендер за набавка на услуги за привремено вработување од агенција за привремени вработувања склучи договор со приватната...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата „Спид“ го доби тендерот на општина Струга за привремени вработувања „тежок“ 65.000 евра

Никола Осило
Општина Струга по распишаниот тендер за набавка на услуги за привремено вработување склучи договор со агенцијата за привремени вработувања „Спид“ Скопје. Вредноста на склучениот договор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата „Спид“ го доби тендерот на УЈП за привремени вработувања вреден 9,3 милиони денари

Никола Осило
Министерство за финансии – Управа за јавни приходи по распишаниот тендер за  привремени вработувања склучи договор со агенцијата за привремени вработувања „Спид“. Вредноста на склучениот...