еМагазин

Tag : средно образование

Македонија ТОП СТОРИИ

Објавен Конкурсот за запишување ученици во средно образование за учебната 2023/2024 година

Редакција
Мнистерството за образование и наука (МОН) денеска го објави Конкурсот за  запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2023/2024 година. Конкурсот е достапен на...