еМагазин

Tag : стари

Македонија ТОП СТОРИИ

Забрани за движење за младите до 18 години и за постарите од 67 години

Редакција
Владата реши да се забрани движењето на младите до 18 години од 21 до 12 часот, а на постарите од 67 години од 11 до...
Свет

Првпат во историјата во светот има повеќе постари лица отколку мали деца

Редакција
Првпат во историјата во светот има повеќе постари лица отколку мали деца, покажуваат податоците на Обединетите нации (ОН). Бројките на ОН говорат дека на крајот...