еМагазин

Tag : Тритерол петрол

Бизнис ТОП СТОРИИ

Општина Штип склучи договор со Тритерол петрол вреден 2,5 милиони евра

Редакција
Општина Штип склучи договор за набавка на екстра лесно масло за домаќинство – 1 (ЕЛ-1), за потребите на зградата на ЕЛС, основните општински училишта, средните...
Бизнис

„Тритерол петрол“ го доби тендерот на Фондот за здравство за набавка на масло за горење вреден 86.000 евра

Редакција
Фондот за здравствено осигурување по распишаниот тендер за набавка на масло за горење екстра лесно ЕЛ – 1 склучи договор со друштвото за производство,трговија и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Тритерол петрол“ го доби тендерот на општина Штип за набавка на нафта за греење вреден милион евра

Редакција
Општина Штип по распишаниот тендер за набавка на екстра лесно масло за домаќинство – 1 (ЕЛ-1), за потребите на зградата на ЕЛС, основните општински училишта,...