еМагазин

Tag : Васко Ковачевски

Бизнис

Васко Ковачевски и официјално нов генерален директор на АД ЕСМ

Редакција
Надзорниот одбор на АД Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) го назначи Васко Ковачевски за претседател на Управниот одбор и генерален директор на АД ЕСМ, информираат...