еМагазин

Tag : волонтерство

БАШ НИ Е ЌЕФ

#Не биди ѓубре доби Златен сертификат за волонтерство

Редакција
По повод 5-ти декември Меѓународниот ден на волонтерите, Младински културен центар – Битола (Волонтерски центар на Македонија) од 2006 година востанови Национални волонтерски награди. Целта...