еМагазин

Tag : Жикол

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Жикол“ го доби тендерот на Министерството за транспорт за доградба на фекален систем во Ново Село вреден 710.000 евра

Редакција
Министерството за транспорт и врски по распишаниот тендер за доградба на фекален канализационен систем за Ново Село, општина Ново Село склучи договор со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Жикол“ го доби тендерот за изградба на канализација во Арачиново вреден 1,7 милиони евра

Редакција
Министерството за транспорт и врски по распишаниот тендер за изградба на примарна фекална канализација за населеното место Арачиново во истоимената општина склучи договор со друштвото...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Жикол“ го доби тендерот за изградба на водоводни и канализациони линии во Битола вреден 707.000 евра

Редакција
Министерството за транспорт и врски по распишаниот тендер за реконструкција и изградба на водоводни и канализациони линии во град Битола склучи договор со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Жикол“ го доби тендерот за изградба на инфраструктура во ТИРЗ Струга вреден 805.000 евра

Никола Осило
Дирекција за технолошки индустриски развојни зони по распишаниот тендер за изведба на 2-ра фаза на основна внатрешна инфраструктура (водовод, канализации, осветлување) во ТИРЗ Струга склучи...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Жикол“ го доби тендерот на општина Богданци за реконструкција на локален пат вреден 345.000 евра

Никола Осило
Општина Богданци по распишаниот тендер за реконструкција на локален пат Стојаково-Селемли склучи договор со друштвото за градежништво и трговија „Жикол“ ДООЕЛ експорт импорт Струмица. Вредноста...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Жикол“ го доби тендерот за изградба на патна инфраструктура во Сончевата езерска населба Мантово вреден 190.000 евра

Никола Осило
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион Струмица по распишаниот тендер за подобрување на туристичка понуда во Југоисточниот плански регион преку изградба на патна инфраструктура...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Жикол“ го доби тендерот на Град Скопје за реконструкција на улицата Борис Сарафов вреден 596.000 евра

Никола Осило
Град Скопје по распишаниот тендер за реконструкција на ул. Борис Сарафов и изградба на водоводна мрежа, атмосферска и фекална канализација склучи договор со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Жикол“ го доби тендерот на Министерството за транспорт за изградба на водовод во зоната Визбегово вреден 1,8 милиони евра

Никола Осило
Министерството за транспорт и врски по распишаниот тендер за изградба на водоводна мрежа за делот од Индустриска зона Визбегово, општина Бутел склучи договор со друштвото...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Жикол“ го доби тендерот за изградба на парцела во ТИРЗ Струмица вреден 47 милиони денари

Никола Осило
Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони по распишаниот тендер за изградба на парцела со намена В4 во ТИРЗ Струмица склучи договор со друштвото за градежништво...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Жикол“ го доби тендерот за изградба на парцела во ТИРЗ Струмица вреден 650.000 евра

Никола Осило
Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони по распишаниот тендер за изградба на парцела со намена В4 во ТИРЗ Струмица склучи договор со друштвото за градежништво...