еМагазин

Tag : злоупотреби

Македонија

Силјановска обвинува за тешки злоупотреби во изборниот процес

Редакција
За жал и покрај јавните заложби на дел од политичките структури дека Македонија мора да има чист фајл во однос на изборите од што зависи
Македонија

Невладините за Законот за финансирање на партиите: Само си ги зголемија средствата

Редакција
Граѓанските здруженија реагираат во врска со неодамнешното донесување на измените и дополнувањата на Законот за финансирање на политички партии. Од таму велат дека „усогласувањето на