еМагазин

Tag : адинг

Бизнис ТОП СТОРИИ

Адинг ја зголемил добивката за 52,4% во првите три месеци

Редакција
Адинг АД Скопје во првите три месеци од годинава остварил добивка пред оданочување од 55.666 илјади денари, која споредено со добивката во истиот период лани...
Бизнис ТОП СТОРИИ

По колку акции поседуваат членовите на Управниот и Надзорниот одбор на Адинг

Редакција
Во Годишниот извештај за минатата година, објавен преку Македонската берза, Адинг АД Скопје, објави и по колку акции поседуваат членовите на Управниот и Надзорниот одбор:...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Адинг ги објави платите на директорот и менаџментот

Редакција
И Адинг АД Скопје се впиша на листата на компании кои котираат на Македонската берза, а кои ги објавуваат и годишните примања и надоместоци на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Адинг лани ја дуплирал добивката

Редакција
Адинг АД Скопје лани остварил добивка пред оданочување од 45.090 илјади денари, која е поголема за 52,4% од истата остварена во 2022 година, кој изнесува...
Бизнис

Адинг ја зголеми добивката за 46,5%

Редакција
Адинг АД Скопје во првите девет месеци од годинава оствари добивка пред оданочување од 46.046 илјади денари, соопшти Друштвото преку Македонската берза. Споредено со лани,...
Бизнис

Адинг со раст на добивката за 134% во првото полугодие

Редакција
Адинг АД Скопје во првото полугодие од годинава оствари добивка пред оданочување од 86.367 илјади денари, соопшти компанијата преку Македонската берза. Во истиот период лани...
Бизнис

Адинг ќе дели дивиденда од 32 денари бруто по акција

Редакција
Адинг АД Скопје донесе одлука за исплата на дивиденда, информира Друштвото преку Македонската берза. Висината на дивиденда е 32 денари бруто по акција. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ...
Бизнис

Адинг лани со зголемена добивка

Редакција
Адинг АД Скопје лани остварил добивка пред оданочување од 29.592 илјади денари, која споредено со претходната година е поголема за 11.9%, соопшти компанијата преку Македонската...
Бизнис

Адинг со добивка во првите девет месеци

Редакција
Адинг АД Скопје во првите девет месеци од годинава оствари добивка пред оданочување од 77.076 илјади денари, соопшти компанијата преку Македонската берза. Во истиот период...