еМагазин

Tag : Атлантик група

Балкан

Атлантик и PharmaS потпишаа купопродажба на Dietpharm

Редакција
Атлантик Група и PharmaS Group денеска потпишаа договор за купопродажба на компанијата Fidifarm, во чија сопственост е водечкиот хрватски бренд за додатоци во исхраната Dietpharm....
Бизнис

Преку фокус на клучните детали до пораст на приходот и заработката

Никола Осило
Во првите девет месеци од 2019 година Атлантик Група оствари приходи од продажба со вкупен износ од 541 милиони евра, што претставува пораст од 3,2%...
Балкан

Атлантик Група оствари раст на приходите проследен со двоцифрен раст на профитабилноста

Никола Осило
Во првата половина од 2019 година, Атлантик Група оствари приходи од продажба во износ од 343,2 милиони евра, што е за 3.5 проценти повеќе во однос на истиот период лани....
Балкан

Завиден пораст на приходите на „Атлантик група“ во првиот квартал

Никола Осило
„Атлантик Група“ во првиот квартал на 2019 оствари приходи од продажба во износ од 160,1 милион евра, во споредба со истиот период во 2018 година,...
Бизнис

Beiersdorf нов партнер на Атлантик Група во Македонија

Редакција
Во средината на март, Атлантик група потпиша договор за соработка за дистрибуција во Македонија со Beiersdorf, глобален козметички производител на брендови за лична нега. Портфолиото...
Бизнис

Акцијата на „Атлантик Група“ водечка на примарниот пазар на Загребската берза

Никола Осило
Во првите девет месеци од 2018 година, „Атлантик Група“ оствари вкупен приход од 518 милиони евра, органски раст на продажбата од 3,7 проценти во споредба на истиот период лани, додека благиот номинален...