еМагазин

Tag : Бимилк

БАШ НИ Е ЌЕФ

Бимилк Денот на млекото го одбележа со продолжување на стратешкото партнерство со СОС Детско село

Редакција
Денот на млекото и Денот на згрижувачките семејства, Бимилк традиционално го одбележа искажувајќи грижа и поддршка за децата од СОС Детско село, информираат од таму....
БАШ НИ Е ЌЕФ

Бимилк на „Генералка викенд“ –  вработените ја чистеа околината на Битола

Редакција
Бимилк се вклучи во најмасовната еко акција „Генералка викенд“, информираат од таму. Повеќе од 110 вработени на Битолска млекара со волонтерско вклучување ја чистеа околината...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Бимилк организираше семинар со д-р Ранко Рајовиќ за негување на интелектуалните способности на децата

Редакција
Воспитувачи, психолози, педагози, дефектолози како и родители учеа од д-р Ранко Рајовиќ за техниките за негување на интелектуалните способности на децата на еднодневниот семинар што...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Бимилк го прослави светскиот ден на семејството: НТЦ семинар за вработените и стручните лица од образовните институции со д-р Ранко Рајовиќ

Редакција
По повод одбележувањето на Светскиот ден на семејството, 15. мај, компанијата Бимилк, организираше еднодневен голем настан на кој зборуваше познатиот експерт за детски развој д-р...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Децата е најважно да ги научиме да размислуваат

Редакција
На 15 мај – кога светот го слави денот на семејството, компанијата Бимилк организира настан посветен на нејзините вработени-родители на деца до 12 годишна возраст,...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Бимилк во Битола го носи д-р Ранко Рајовиќ за да го одбележи Светскиот ден на семејството

Редакција
На 15. мај, по повод одбележувањето на Светскиот ден на семејството, Бимилк е домаќин на ексклузивен настан посветен на нејзините вработени-родители на деца до 12...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Посета во Бимилк: 200 деца од градинката „Пролет“ го научија патот на млекото

Редакција
Бимилк ги отвори вратите за 200 деца од градинката „Естреја Овадија Мара – Пролет“ од Битола, со цел да се запознаат и научат за патот...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Бимилк енергетски се трансформираше со фотоволтаичната централа за создавање обновлива енергија и користење природен гас

Редакција
Фотоволтаичната централа за создавање обновлива енергија, eнергетските постројки за користење природен гас како гориво, како и имплементација на стандардот ISO50001 наменет за менаџирање со енергија,...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Новогодишните пакетчиња од Бимилк израдуваа повеќе од 750 деца од социјално загрозени и ранливи категории

Редакција
Традиционалната новогодишна донација на пакетчиња од Бимилк и оваа година ги израдува децата од социјално загрозените и ранливи категории низ цела Македонија и придонесе за...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Бимилк отворено пред потрошувачите за врвниот квалитет на производите

Редакција
Традицијата на одбележување на Светскиот ден на квалитет и оваа година беше продолжена од страна на Бимилк преку организирање „отворен ден“, односно отворање на вратите...