еМагазин

Tag : Централна кооперативна банка

Бизнис

Централна кооперативна банка во загуба од 6 милиони денари за девет месеци

Никола Осило
Централна кооперативна банка во периодот јануари-септември годинава оствари загуба од 6 милиони денари, што е намалување во однос на истиот период минатата година кога загубата...
Бизнис

Централна кооперативна банка во загуба од 16 милиони денари

Централна кооперативна банка во првите три месеци од годинава оствари загуба од 16 милиони денари, што е продлабочување во однос на истиот период претходната година...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Централна кооперативна банка на ракодводниот кадар лани му исплатила 518.000 евра

Никола Осило
Надоместокот којшто им се исплатува на тројцата членови на Управниот одбор се утврдува со менаџерскиот договор. Во минатата година, на членовите на Управниот одбор е...
Бизнис

Централна кооперативна банка оствари добивка од 10,9 милиони денари

Никола Осило
Во периодот од 01.01.2018 до 31.03.2019 година, Централна кооперативна банка оствари добивка во износ од 10,9 милиони денари, што е подобрување на резултатот во однос...
Бизнис

Централна кооперативна банка успешно реализира јавна понуда на обврзници во износ од 5.000.000 евра

Никола Осило
Централна кооперативна банка информира дека вчера преку Македонската берза успешно реализира јавна понуда на 5.000 конвертибилни обврзници во вкупен износ од 5.000.000 евра односно 307.475.000...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Сите детали: Меѓународна криминална група извршила кражби од сефови во Шпаркасе банка и Централна кооперативна банка во Скопје

Редакција
Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција донесе Наредба за спроведување истражна постапка против седум лица за кои постои основано сомнение дека...
Бизнис

Централна кооперативна банка со добивка

Редакција
Во второто тримесечје од 2018 година, Централна кооперативна банка АД Скопје оствари позитивен финансиски резултат, кој е на линија на поставените цели од деловниот план, соопштија...