еМагазин

Tag : денови

БЕНЧМАРК

Распоред за инфо-денови за мерка 3 од ИПАРД-програмата 2014-2020

Редакција
Продолжува кампањата за информирање и едукација за инструментот за претпристапна помош на Европската унија за рурален развој – ИПАРД 2014 – 2020, од страна на...
Македонија

Заев од приватни причини зеде слободни денови

Редакција
Од Канцеларијата на македонскиот премиер информираат дека Зоран Заев во периодот од 10 до 14 мај ќе користи дел од своите слободни денови, заради приватни...