еМагазин

Tag : Државен архив

Бизнис

Поради човечка грешка набавка за кетеринг во Државниот архив „порасна“ на 6 милиони евра

Редакција
По опсежните разговори со вработените во финансискиот сектор на Државниот архив е утврдено дека лицето одговорно за јавни набавки направило наводно ненамерна техничка грешка додавајќи...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Еуроимпекс“ го доби тендерот на Државниот архив за набавка на автомобил вреден 17.000 евра

Редакција
Државниот архив по распишаниот тендер за набавка на службено возило склучи договор со друштвото за внатрешна и надворешна трговија „Еуроимпекс“ ДОО увоз-извоз Скопје. Вредноста на...