еМагазин

Tag : Фатмир Етеми

Бизнис ТОП СТОРИИ

„ЗСФ КОМ“ на Фатмир Етеми повторно ја зголеми сопственоста во „Скопски пазар“

Никола Осило
„Скопски Пазар“ АД Скопје преку Македонската берза известува дека во изминатиот период по пат на трговски пренос правното лице „ЗСФ КОМ“ ДООЕЛ Скопје се стекна...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„ЗСФ-КОМ“ на Фатмир Етеми повторно ја зголеми сопственоста во „Скопски пазар“

Никола Осило
„Скопски Пазар“ АД Скопје преку Македонската берза известува дека во изминатиот период по пат на трговски пренос правното лице „ЗСФ-КОМ“ ДООЕЛ Скопје се стекнало со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„ЗСФ-КОМ“ на Фатмир Етеми е купувачот кој плати 572.000 евра за 2.753 акции од „Скопски пазар“

Никола Осило
„Скопски Пазар“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека во изминатиот период по пат на трговски пренос правното лице „ЗСФ-КОМ“ ДООЕЛ Скопје се стекна со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Скопски пазар“ повторно ја „стресе“ берзата: Продаден блок акции за 572.000 евра

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 35,1 милиони денари или околу 572.000 евра денеска на Македонската берза се продадоа 2.753 акции од „Скопски пазар“ АД Скопје. Акциите се...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„ЗСФ-КОМ“ на Фатмир Етеми ја зголеми сопственоста во „Скопски пазар“

Никола Осило
„Скопски Пазар“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека во изминатиот период по пат на трговски пренос правното лице „ЗСФ-КОМ“ ДООЕЛ Скопје се стекна со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„ЗСФ-КОМ“ на Фатмир Етеми ја зголеми сопственоста во „Скопски пазар“

Никола Осило
„Скопски Пазар“ АД Скопје преку Македонската берза известува дека во изминатиот период по пат на трговски пренос правното лице „ЗСФ-КОМ“ ДООЕЛ Скопје се стекнало со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Големи промени во „Скопски пазар“: Кои се новите раководни структури?

Никола Осило
„Скопски пазар“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека настанати се промени во органите на управување на друштвото. Во Надзорен одбор новоназначени лица се: Фатмир...
Бизнис

Промени во Надзорниот одбор на „Скопски пазар“: Фатмир Етеми еден од новите членови

Никола Осило
Собранието на акционери на „Скопски пазар“ на вчерашната седница за членови на Надзорниот одбор ги избра Фатмир Етеми од Скопје, Ацо Дудулоски од Струга и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Ќе го преземе ли Фатмир Етеми управувањето со „Скопски пазар“?

Никола Осило
Градежната компанија ЗСФ-КОМ ги предложи сопственикот Фатмир Етеми и неговите роднини Арменд и Бесар Етеми за кандидати за членови на Надзорниот одбор на „Скопски пазар“....
Бизнис ТОП СТОРИИ

„ЗСФ-КОМ“ на Фатмир Етеми на „голема врата“ влегува во „Скопски пазар“

Никола Осило
„Скопски пазар“ АД Скопје преку Македонската берза ја известува јавноста дека согласно состојба од акционерска книга на ден 24.07.2019 година има промена во сопственоста на...