еМагазин

Tag : Гораст Цветковски

Забава

(Фото) Актерите Гораст Цветковски и Сашко Коцев како Дедо Мраз и Елф ги посетија децата на нивните пријатели

Редакција
Секоја година актерите Гораст Цветковски и Сашко Коцев се маскираат во Дедо Мразовци и ги посетуваат домовите на нивните пријатели. „Најдобрите Дедо Мраз и Елф...