еМагазин

Tag : хигиена

Да помогнеме

Потребни се средства за хигиена за хоспитализирано дете со детска парализа

Редакција
На социјалните мрежи се споделува апел за помош за 10-годишната Љупка Велјановска која боледува од детска парализа. Хоспитализирана е на Детско одделение на Неврологија на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Бапал“ го доби тендерот за одржување хигиена во Собранието вреден 86.000 евра

Никола Осило
Собранието на Република Македонија по распишаниот тендер за одржување на хигиена во собраниската зграда склучи договор со друштвото за производство,трговија,посредување и услуги „Бапал“ ДООЕЛ експорт-импорт,...
Убава приказна

„ПерпетууМобиле клининг“ – компанија за оддржување хигиена и чистење станбен и деловeн простор

Редакција
„ПерпетууМобиле“ е компанија со докажен квалитет веќе 25 години присутна на пазарот во дејноста транспорт на пари и обезбедување. Нов предизвик на оваа компанија е...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Серта“ го доби мултимилионскиот тендер за „чистење“ на објектите на државната управа

Никола Осило
Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија по распишаниот оглас за одржување на хигиена и тековно одржување на објектите на државната...
Бизнис

АХВ утврди хигиенски пропусти во „Специјал“

Редакција
Утврдени се пропусти во спроведувањето на добрата хигиенска пракса во продавницата „Специјал“ во центарот на Скопје, покажаа инспекциските контроли на Агенцијата за храна и ветеринарство...