еМагазин

Tag : исплата

Бизнис

„Тиквеш“ го исплати откупеното грозје од бербата 2018

Редакција
Винарската визба „Тиквеш“ ги исплати сите обврски кон лозарите за откупеното грозје од бербата 2018 година. Винарницата на индивидуалните лозари и на правните лица, без
ЖИВОТ

Отсега пензиите преку Халкбанк точно на секој 1-ви во месецот

Редакција
Халкбанк АД Скопје ги известува сите свои клиенти, приматели на пензија преку Халкбанк, дека исплатата на пензиите отсега ќе се врши секој 1-ви во месецот
Бизнис

Над 800 илјади евра отштета ќе исплати осигурувањето за сообраќајката кај Ласкарци

Редакција
Осигурителната компанија „Еуросиг“ ќе треба да исплати отштета од над 800 илјади евра за сообраќајката кај Ласкарци. Претседателот на Советот на експерти на Агенцијата за
Бизнис

На кој број да го пријавите работодавецот ако не ви исплатил К-15

Редакција
Државниот инспекторат за труд, прави засилени контроли во приватните фирми за исплата на К-15 на вработените, информираат од Министерство за труд и социјална политика (МТСП).