еМагазин

Tag : капацитет

Македонија

(Фото) Нови затворски ќелии за 546 лица во Идризово

Редакција
Градењето нови сместувачки капацитети во КПД „Идризово“ е една од мерките што Владата и Министерството за правда ги презема за подобрување на условите за извршување...