еМагазин

Tag : Клиничката болница

Македонија

Одделението за кардиологија во Клиничката болница во Штип повторно почна со работа

Редакција
Работењето на одделението за кардиологија во штипската Клиничка болница се нормализира. Oд денеска лекарите и здравствените работници се враќаат на работа и почнуваат со работа...